Preskoči na glavni sadržaj

Tvoj ultimativni vodič
Kako odabrati pravi kroj košulje

Tvoj ultimativni vodič Kako odabrati pravi kroj košulje
Kako odabrati pravi kroj košulje63

Razbijamo kod za izbor košulje

Odijevaj se za posao koji želiš, kažu. U tome će ti pomoći prava košulja. Najprije, pristajanje je ključno. Slim, regular ili comfort kroj? Zatim, imaj na umu materijal. Dobra pamučna košulja je prozračna, izdržljiva i udobna, što je čini savršenom za svakodnevno nošenje. Što se tiče boja, bijela košulja je klasik koji pristaje uz svako odijelo, ali možeš se odlučiti i za nježne nijanse plave, zelene ili ružičaste. Svi ti elementi igraju važnu ulogu u izradi savršenih outfita. Zaroni u naš vodič i otkrij umijeće odabira prave košulje.

Slim kroj

Izrađeno za suvremenog muškarca koji cijeni elegantna izgled, košulja sa slim krojem ima suženi struk i dizajn koji ide uz tijelo. S lakoćom će poboljšati tvoj iygled i pritom osigurati lakoću kretanje. Košulje sa slim krojem lako se nose ispod pulovera, sakoa ili jakne. Bez obzira je li ideš na veliki sastanak ili za poslovna druženja, ova je košulja idealna za one koji cijene elegantan izgled.

null u
Tvoj ultimativni vodič Kako odabrati pravi kroj košulje

Regular kroj

Košulja s regular krojem ima čist i udoban kroj, što je čini svestranim izborom za svakodnevno nošenje. Njezina klasična silueta ima taman dovoljno prostora oko prsa i struka - ni preusko ni preširoku. Zahvaljujući bezvremenskom i uglađenom izgledu, lako se može obući za bilo koju priliku. Osim toga, dobro pristaje muškarcima svih oblika tijela i veličina.

OLYMP null u