Preskoči na glavni sadržaj

Voli svoj ormar

Pravilna briga o omiljenim komadima omogućuje dulje uživanje u njima i pozitivno utječe na naš planet. Nauči jednostavne, brze i praktične savjete o tome kako popraviti, očistiti, promijeniti ili prenamijeniti svoju odjeću u potpuno nove stilove i produlji njezin život i vrijeme koje provodite zajedno. Možemo li započeti?
Adidas nam donosi svoje savjete za njegu obuće
Želiš li da tvoje tenisice izgledaju lijepo? Tu smo za tebe. Otkrij bitne savjete za čišćenje obuće koji će ti oduševiti.
Soda bikarbona za spas cipela Soda bikarbona je tajni spasitelj tenisica. Ona stvarno pomaže kada je u pitanju uklanjanje tvrdokornih mrlja. Samo ti treba: soda bikarbona, voda, stara četkica za zube i mokra krpa.
Domaći lijek za tvoje tenisice Spasi svoje omiljene tenisice jednostavnim domaćim lijekom. Upotrijebi svoje svakodnevne kućanske heroje poput: deterdženta za pranje posuđa, soda bikarbone, četki s dlačicama (mekana i tvrda), octa, četkice za zube i para čarapa, a mi ćemo ti pokazati kako da vratiš sjaj svojim tenisicama.
How to clean suede sneakers Suede shoes can be tricky to clean, but with this quick and easy hack, you'll have them looking fresh in no time. Grab some white vinegar, water, a toothbrush, a microfiber cloth, and a white eraser. Ready to get started?
Trikovi za odjeću
Otkrij zabavne, brze i kreativne načine za osvježavanje i prenamjenu svojih omiljenih komada i daj im drugu priliku.
Pretvori svoj šal u balaclavu Balaclava je modni dodatak za hladniju sezonu i sve što ti treba je tvoj omiljeni šal. Evo kako.
Začini svoje tenisice Imaš previše tenisica u ormaru i tražiš nešto zanimljivije? Nadogradi svoje bijele tenisice kod kuće – evo kako ih jednostavno poboljšati kao profesionalac.
Učini da haljina pristaje uže Haljina ti je preširoka? Isprobaj ovaj trik bez šivanja kako bi savršeno pristajala oko struka pomoću samo dvije ziherice i komadića užeta ili vrpce.
Popravci
Oživi svoju odjeću s ovim pametnim i osnovnim savjetima za popravak koji će ti uštedjeti vrijeme i odlazak do krojača.
Pričvrsti novi gumb Visi li tvoj gumb doslovno o koncu? Ispravimo to. Evo besprijekorne metode za pričvršćivanje novog gumba.
Krpanje rupe Imaš rupu na odjeći, a nemaš alata za šivanje? Evo jednostavnog trika za popravljanje rupa jednostavnom upotrebom flastera, papira za pečenje i glačala.
Popravi poderani šav Imaš poderan šav i moraš ga odmah popraviti? Lakše je nego što zvuči – sve što trebaš su škare, igla i konac. Isprobajmo zajedno.
Preinake
Promijeni svoje omiljene komade tako da savršeno pristaju tebi i tvom stilu uz ove brze i jednostavne savjete za preinake.
Skrati rukave Jesu li ti rukavi predugi? Postoji brže rješenje od odlaska krojaču, a sve što trebaš su kreda, konac, škare, metar i šivaći stroj.
Skrati traperice Jesu li ti traperice preduge ili im samo želiš dati novi izgled? Evo brzog i jednostavnog načina da ih skratiš čak i ako si početnik u šivanju.
Skrati porub Suknja ti je predugačka ili je jednostavno želiš malo unaprijediti? Sve što trebaš da skratiš porub je malo krede, ravnalo, traka za porub, pegla i škare. Evo kako.
Njega proizvoda
Pruži svojoj odjeći odgovarajuću njegu koju zaslužuje kako bi dulje trajala i izgledala sjajno uz ove jednostavne savjete.
Kako čitati oznake za njegu Trebaš očistiti svoj novi odjevni predmet, ali zapravo ne znaš što znače upute na etiketi za održavanje? Tu smo za tebe! Pronađi značenje svih bitnih simbola za pranje, sušenje i glačanje u našem pregledu.
Savjeti za njegu vune Vuna je osjetljivo vlakno koje zahtijeva odgovarajući tretman. Pomozi svojim proizvodima da traju dulje pomoću ovih savjeta.
Savjeti za njegu trapera Traper je izdržljiva tkanina koja može trajati mnogo godina uz pravilnu njegu. Ovi savjeti pomoći će ti da tvoji omiljeni komadi trapera dugo izgledaju kao novi.
Želiš li saznati više o našim aktivnostima?