Preskoči na glavni sadržaj

Otkrij svoj oblik tijela

Transformiraj svoj stil
Sve samo ne obično
Proslavi sebe, bez obzira na godine, oblik ili veličinu. Možeš biti tall, petite ili curvy, imati tijelo u oliku jabuke, kruške, obrnutog trokuta, pravokutnika ili oblik pješčanog sata ili sve u isto vrijeme. Tvoje tijelo je jedinstveno, kao i tvoj stil.

Ovaj vodič će ti pomoći razumjeti svoj oblik i pružiti ti praktične modne savjete koji mogu biti revolucionarni.
Hoćemo li početi?
Jesi li tall, petite ili curvy?
Odjeća je krojena da ti pristaje, a ne obrnuto. Kolekcije tall, petite i curvy osiguravaju da se ne moraš brinuti o prekratkim rukavima ili o potrebi za prekrajanju hlača. Naš vodič je tu da ti pomogne dok istražuješ širok izbor proizvoda napravljenih da istaknu tvoj izgled.
Tall Imaš li više od 175 cm? Otkrij našu odabranu modnu inspiraciju za visoke žene koja će ti pomoći da izraziš svoj jedinstveni stil.
Petite Imaš manje od 165 cm? Otkrij naše odabrane vodiče za modnu inspiraciju za sitne žene i pronađi svoje nove omiljene komade.
Curvy Imaš li dobro definirane bokove i grudi? Otkrij naše modno inspirirane komade za žene s oblinama i pronađi komade s kojima ćeš prigrliti svoje prekrasne obline.
Koji je tvoj oblik tijela?
Tvoj oblik tijela nema nikakve veze s veličinom tvoje odjeće, već se temelji na proporcijama tvoga tijela. Najčešći oblici su oblik kruške, oblik obrnutog trokuta, oblik jabuke oblik pravokutnika i oblik pješčanog sata. Saznaj koji je tvoj i otkrij savršene stilove za isticanje svojih značajki.
Oblik kruške Najpuniji dio tvoga tijela je oko bokova i imaš manji gornji dio tijela.
Oblik obrnutog trokuta Gornji dio tijela ti je puniji, a ramena su šira od bokova i nogu.
Oblik jabuke Tvoja ramena su šira od bokova i imaš zaobljenu sredinu koja nije puno definirana u struku.
Oblik pješčanog sata Imaš jasno definiran struk i otprilike jednaku širinu bokova i poprsja.
Oblik pravokutnika Tvoje tijelo je ravnijeg oblika, a bokovi su približno iste širine kao i struk.
Imaš svoj par. Što je sljedeće?
Odabrali smo najbolje krojeve za svaki oblik kako biste mogli proslaviti tvoj individualni stil. Bilo da tražiš svoje nove omiljene traperice ili haljinu kojom ćeš impresionirati, istraži naše vodiče za inspiraciju i pronađi komade koji te ističu, baš kako treba.
Najbolje traperice za tebe
Najbolje hlače za tebe
Najbolje haljine za tebe
Najbolji topovi za tebe
Najbolje bluze za tebe
Najbolji outerwear komadi za tebe